2016. február 14., vasárnap

Itt a Valentin nap! | kedvencek #1

Helló Hölgyek, Urak, Gabi vagyok és mivel itt a Valentin nap, arra gondoltam, hogy megosztom veletek az 5  kedvenc romantikus könyvemet.

5. Neil Gaiman - Csillagpor
Ez a könyv egy olyan világban játszódik, aminek két felé van: a normális, megszokott és a varázslattal, boszorkányokkal, királlyal teli. Nagyon aranyos könyv utazásról, kalandokról és az igaz szerelem megtalálásáról, kalózokkal és egy csillaggal.

4. Kiera Cass - Az Igazi
A Párválasztó sorozat befejező része, személy szerint ezt szeretem legjobban. Herceg, izgalom, gyönyörű ruhák, boldog befejezés. Kell ennél több?



3. Rainbow Rowell - Fangirl
Egy könyv egy friss főiskolásról, aki szöges ellentéte az ikertestvérének. Cath visszahúzódó, gyakorlatilag nincsenek barátjai, Wren ezzel szemben nyílt, rengeteg új baráttal. Cath lassan, de biztosan összebarátkozik a szobatársával, és megismerkedik egy sráccal. Innen azt hiszem, tudjuk, hogyan folytatódik a történet. Az egyik legaranyosabb könyv, amit valaha olvastam. Ha eleged van az akciódús, pörgős könyvekből, ez tökéletes.







2. Stephanie Perkins - Anna és a francia csók
Ez a könyv egy igazi limonádé, de nem is baj, hiszen néha erre van szükségünk. A történet egy lányról szól, Annáról, akit az apja Párizsba küld tanulni. És mi más történne itt, mint hogy Anna rátalál a szerelemre. Nem kell aggódni, bonyodalom van bőven, a végére mégis minden megoldódik. A sorozat többi részét is ajánlom azok figyelmébe, akik valami lazítós olvasmányt keresnek, vagy esetleg egy képtelenvagyokbármitolvasni helyzetben találnák magukat, ez a könyv biztos elűzi ezt az érzést.




1. Szilvási Lajos - Egymás szemében
A történet a '70-es években játszódik. Két szerelmes kamasz szemszögéből követhetjük végig a nyár eseményeit. Ez is egy nagyon aranyos könyv, a felnőtteknek jó kis nosztalgia (gondolom), mi meg (mármint 15-16-17 évesek) betekintést nyerünk a régi világba, ahol a leveleket még kézzel írták, és nem a telefonjukon lógtak a hét minden napjának 24 órájában. Nagyon szeretem ezt a könyvet, mert szeretem, mikor az emberek tényleg kommunikálnak egymással, és nem is tudom... Olyan jó ez a könyv.





Remélem meghoztam a kedveteket valami romantikus könyv elolvasásához. Ennyi lett volna ez a kis kedvences bejegyzés. Mindenkinek boldog Valentin napot, legyetek boldogok a párotokkal, vagy egy jó könyvvel. A következő bejegyzésig legyetek jók, ha tudtok, és félóráig gyakoroljátok a trónon ülést. Pá, Gabi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése